0

Nema proizvoda u košarici

NAZOVI NAS

+385 31 506 387

Motrio servis

MOTRIO SERVISI DILJEM HRVATSKE I EUROPE

MOTRIO BRZI SERVISmotrio-servis

Gumicentar Vulkan član je Motrio servisne mreže. Servisna mreža Motrio ustanovljena je od strane Renault grupe kako bi se zadovoljile potrebe sve zahtjevnijih kupaca, koji žele profesionalnost i iskustvo bez obzira na marku i starost vozila, s privlačnim cijenama u okolini vrijednoj povjerenja. Servisiranjem vaših Renault i Dacia vozila u našim servisima ostvarujete ista prava kao u ovlaštenim Renault servisima i ne gubite garanciju!!

Već više od 20 godina na prostoru Europe, a unazad nekoliko godina i u Hrvatskoj, postoji organizirana mreža brzih servisa koji su specijalizirani za cijelovito održavanje vašeg automobila bez obzira na marku i model vozila. Servisne radionice Motrio pobrinut će se za sve što je potrebno Vašem vozilu: redovne servisne preglede, zamjenu ulja, kočnice, ispušni sustav, gume, amortizere, paljenje, remen dodatnih agregata i zupčasti remen, karoseriju,podvozje i drugo.
Motrio brzi servisi opremljeni su najsuvremenijim dijagnostičkom opremom i ostalim specijalnim alatima.

auto servis

Po dolasku u bilo koji MOTRIO servis, naši stručnjaci obavit će besplatnu provjeru ispravnosti cijelog vozila. Ta je provjera sveobuhvatna i sastoji se od 16 pojedinačnih provjera.

Osnovne djelatnosti MOTRIO servisa obuhvaćaju izmjenu ulja, svih filtara i tekućina, te kočnica, ovjesa, amortizera, akumulatora, ispušnog sustava, remenja, svjećica, električnih sklopova, guma i sl.

U MOTRIO servisima možete servisirati svoj automobil po pristupačnoj cijeni, uz ugradnju iznimno kvalitetnih dijelova koji su pokriveni s jedinstvenim MOTRIO jamstvom. Motrio nudi rezervne dijelove prilagođene velikom broju modela vozila svih marki. Kočnice, filtri, paljenje, servisni pregled, amortizeri, ispušni sustav, klima-uređaj, remeni, karoserija, boja… Motrio nudi kvalitetne rezervne dijelove uz jednogodišnje jamstvo na dijelove i rad, te dvije godine jamstva na MOTRIO akumulatore.

MOTRIO JAMSTVO

  • Osobno savjetovanje glede uporabe vašeg vozila.
  •  Popravak bez iznenađenja u skladu s predračunom.
  • Nijedan dodatni zahvat bez vaše prethodne suglasnosti.
  • Kvalitetan popravak zahvaljujući osposobljenom osoblju i rezervnim dijelovima s jamstvom.
  • Usluga koja poštuje vaše zahtjeve i obavljena je u dogovorenom roku. U suprotnom ćemo vas obavijestiti.
  • Odličan omjer kvalitete i cijene.
  • Prisutnost mreže.
  • Jednogodišnje jamstvo na Motrio rezervne dijelove i usluge te dvije godine jamstva na Motrio akumulatore.

MOTRIO GUME

U Gumicentar Vulkan servisnim centrima možete pronaći MOTRIO gume koje pružaju odličan omjer cijene i kvalitete te su prva ugradnja na mnogim modelima Renault grupe.

AKCIJSKE CIJENE BRZOG SERVISA:

SERVIS IZMJENE ULJA 5W40….299,00 kn

SERVIS IZMJENE ULJA 5W30….349,00 kn

*U CIJENU JE UKLJUČENO DO 5L ULJA PREMIUM KVALITETE, FILTER ULJA I IZMJENA ULJA I FILTERA

SERVIS AUTO KLIME: 300,00 kn  + dezinfekcija sustava gratis!  LJETNA AKCIJA!

AUTO OPTIKA…od 180,00 kn

 

TEST AMORTIZERA…. 40,00 kn

TEST KOČNICA…. 40,00 kn

BRZA I KVALITETNA USLUGA UZ AKCIJSKE CIJENE

GODINU DANA GARANCIJE NA DIJELOVE I RAD!!


AKCIJSKE CIJENE VRIJEDE U POSLOVNICI J.J.STROSSMAYERA 273, ZA CIJENE OSTALIH USLUGA KONTAKTIRAJTE NAS NA 031/506-387,  031/301-755,  031/740-286 ILI PUTEM ONLINE OBRASCA ISPOD ⇓

Select your currency