0

Nema proizvoda u košarici

NAZOVI NAS

+385 31 506 387

Servis auto klime

SERVIS AUTOKLIME

UZ SVAKI OBAVLJENI SERVIS AUTOKLIME DEZINFEKCIJA SUSTAVA GRATIS 

U Gumicentar Vulkan centrima možete obaviti servis auto klime najmodernijim “TEXA 780 R BI-GAS” uređajima na kojima se mogu servisirati vozila sa R-134A plinom, ali i vozila novije proizvodnje koja koriste R-1234yf plin za klima uređaj. Servisom klime se provjerava propusnost sustava, reciklira se stari plin, nadopunjuje novim plinom i uljem za klima uređaj te se kompletan sustav klimatizacije dezinficira.

Preporuka je obaviti servis autoklime svake dvije godine kako bi vam i dalje ispravno funkcionirao, preporuka je pri servisu klime promijeniti i filter kabine koji sprječava ulazak neugodnih mirisa i alergena u kabinu vozila što također možete obaviti u našim servisnim centrima po povoljnim cijenama.

U Gumicentar Vulkan centrima J.Huttlera 35, J.J.Strossmayera 273, te Sv. Ivana Krstitelja 44 Darda servis autoklime možete obaviti po najpovoljnijim cijenama uz stručno osoblje koje će se pobrinuti da vam klima uređaj funkcionira besprijekorno. Javite nam se telefonski (031/506-387 ili 031/301-755), mailom ili dođite u jedan od naših centara.

Select your currency