0

Nema proizvoda u košarici

NAZOVI NAS

+385 31 506 387

Vulkanizerske usluge

Za osiguranje sigurne vožnje, nužna je dobra podešenost geometrije kotača/autooptike. Stoga je preopručljivo barem jednom godišnje podesiti geomteriju kotača/autooptiku. Nepravilna geometrija ogleda se u smanjenoj stabilnosti vozila i neravnomjernom trošenju guma. Osim toga, kod neispravne geometrije osjeća se da vozilo ne drži pravac, tj. “vuče” u jednu stranu.
Korištenjem najmodernije laserske tehnologije, naši će Vam djelatnici podesiti geometriju kotača i time Vam osigurati sigurnu i udobnu vožnju.

Nudimo kvalitetne vulkanizerske usluge po najpovoljnijim cijenama u Osijeku i okolici.

Naši djelatnici pružit će Vam usluge:

  • montaže i demontaže svih vrsta i veličina guma
  • popravak vanjskih i unutarnjih guma
  • balansiranje naplataka
  • laserska optika
  • pumpanje guma dušikom
  • strojno ravnanje felgi
  • montaža punih guma za viljuškare

U Gumicentar Vulkan servisnim centrima možete napraviti geometriju (optiku) kotača na najmodernijim uređajima premium proizvođača HUNTER i CORGHI, koji mjerenje vrše sa 3D kamerama!

Optikom se podešava zatur, nagib i trag kotača vozila, što je bitno kako se pneumatici ne bi prerano potrošili i kako bi se vozilo kretalo ravno.

Geometriju/optiku kotača potrebno je napraviti nakon svake izmjene nekog od dijelova donjeg postroja vozila( kugla, krajnici spone, spone, seleni, vilice,…), pri montaži novih guma kako bi se ravnomjerno trošile i odradile predviđeni broj kilometara ili jednom godišnje.

U našim servisnim centrima optiku/geometriju kotača radimo već 30 godina. Posjedujemo bogato iskustvo, najmodernije uređaje za autooptiku te zapošljavamo vrhunske majstore koji će vam podesiti geometriju/optiku kotača u kratkom vremenu po povoljnim cijenama.

AKCIJSKA CIJENA AUTO OPTIKE

OD 150,00 kn u poslovnici J.J. Strossmayera 273

Za cijene ostalih usluga kontaktirajte nas na 031/506-387,  031/301-755,  031/740-286 ili mailom.

Select your currency