SUPERAKCIJA

Banner 600 x 600  akcija.png

  Najbolja ponuda za kupnju pneumatika! Svaki kupac uz kupnju zimskih i allseason/cjelogodišnjih pneumatika dobiva na poklon loyalty karticu koja omogućava popust na gorivo u iznosu 3 centa po litri (0,23 kn/L) prilikom svakog točenja goriva! Na VULKAN benzinskoj postaji u ponudi imamo najkvalitetnija benzinska i dizelska goriva isključivo s aditivima koja doprinose:

  • nižoj potrošnji goriva
  • dužem životnom vijeku motora
  • manje emisije u okolišu

Pratite cijene goriva na našoj web i facebook stranici gdje objavljujemo nove, uvijek najpovoljnije cijene goriva svaki utorak!

Najbolju ponudu pneumatika provjerite u jednom od naših centara: J.Huttlera 35, J.J.Strossmayera 273-Osijek i Sv.Ivana Krstitelja 44-Darda. Bez obzira u kojoj poslovnici se odlučite za kupnju ostvarujete popust na gorivo! 

GUMICENTAR VULKAN-35 godina s Vama!

 

*popust na gorivo se ostvaruje na benzinskoj postaji Vulkan, J.Huttlera 35, Osijek

**pravo na popust ostvaruje se kupnjom minimalno dvije gume za osobna/ SUV/ kombi vozila, gume moraju biti kupljenje i montirane u našim centrima kako bi se ostvario popust.

***popust vrijedi za goriva: Eurosuper 95 i  Eurodiesel. Popust ne vrijedi za autoplin (LPG). Popust vrijedi do daljnjeg. Akcija traje do isteka zaliha.

core.cookies.text